Chec pufos cu rahat

de cristinutanicolita in Dulciuri, 6 Feb 2015 | 3615 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 18 lg zahar
  • 6 lg ulei
  • 18 lg lapte
  • 18 lg faina
  • 1 lg cacao
  • 1 praf de copt
  • rahat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pufos cu rahat:

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare si cand au devenit spumoase se adauga zaharul trepatat si se bate pana se topeste zaharul.Adaugam si laptele,uleiul si galbenusurile si mixam bine.

La sfarsit adaugam faina si praful de copt si amestecam cu o spatula de jos in sus.Oprim 1/2 cana de aluat pe care il amestecam cu cacaoa. Punem aluatul in 2 tavi dupa care punem aluatul cu cacao,trecem cu furculita prin el si adaugam rahatul.

Punem la foc mic 40 min sau pana trece testul cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

cristinutanicolita 1

07.02.2015, 11:25

Rocsi 1

07.02.2015, 21:44

Iau o feliuta!

geoline 1

19.02.2015, 14:54

tare bun cred ca este

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert chec pufos cu cacao